zondag 7 juli 2024

Zwarte Cross brengt dorpskermis tot leven met gigantisch nieuw hoofdpodium

Het hoofdpodium van de Zwarte Cross ondergaat een grootse transformatie. Het enorme podium van 170 meter breed en 35 meter hoog zal alle hoogtepunten van een dorpskermis samenbrengen in één spectaculaire show. Bezoekers kunnen het podium op om optredens van dichtbij mee te maken, terwijl twee reuzenraderen aan weerszijden een panoramisch uitzicht bieden. Stuntmannen zullen in de Globe of Death de zwaartekracht tarten en een grote glijbaan maakt het geheel compleet.

Motorliefhebbers veroveren Autotron tijdens succesvol RIDERS Festival 2024

Met geavanceerde licht-, geluids- en pyrotechniek kunnen artiesten op dit podium een onvergetelijke show neerzetten. De constructie bestaat uit duizenden onderdelen en weegt in totaal 650 ton. Het vraagt een enorme inspanning van de organisatie om dit megaproject te realiseren, maar men heeft er alle vertrouwen in.

Op 18 juli zal het nieuwe hoofdpodium feestelijk geopend worden. Kaarten voor de donderdag zijn nog verkrijgbaar, al is de belangstelling groot. Binnenkort maakt de Zwarte Cross meer details bekend over de openingsceremonie van dit unieke podium.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen