maandag 16 september 2024

Zwarte Cross 2024 volledig uitverkocht

De Zwarte Cross, een populair festival, heeft zojuist de laatste kaart verkocht voor de start van het evenement. Dit betekent dat er naar verwachting 265.500 bezoekers zullen zijn.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen de kaartverkoop al op de eerste dag uitverkocht was, duurde het dit jaar langer voordat alle tickets waren verkocht. Dit kwam doordat er voor het eerst dagtickets voor de donderdag beschikbaar waren. Voorheen was deze dag alleen toegankelijk voor campinggasten, maar nu is het een volwaardige festivaldag met een divers programma, variërend van bekende auteurs tot feestelijke optredens.

Voor degenen die alsnog kaarten willen bemachtigen, biedt TicketSwap nog enkele honderden dag- en campingtickets aan. De organisatie waarschuwt echter voor het kopen van tickets via andere kanalen, omdat deze mogelijk afkomstig zijn van oplichters. TicketSwap is de enige betrouwbare optie met een geldigheidsgarantie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen