vrijdag 18 oktober 2024

Yamaha maakt prijs R9 bekend

Yamaha introduceert de nieuwe R9 supersportmotor met een prijskaartje van €15.499. De motor is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Icon Blue en Tech Black. Geïnteresseerden kunnen de R9 voor het eerst in Nederland bewonderen op de Yamaha-stand tijdens de MOTORbeurs Utrecht van 20 tot en met 23 februari 2025.

Via de online configurator op de Yamaha-website kunnen klanten hun droommotor samenstellen met diverse originele accessoires. Na het selecteren van de gewenste opties, kunnen de gegevens eenvoudig naar de Yamaha-dealer worden gestuurd voor realisatie.

2025 Yamaha R9: de langverwachte straat-supersport

De R9 wordt aangedreven door een krachtige 890cc-driecilinder, geoptimaliseerd voor supersportprestaties. Het lichtgewicht frame en het totaalgewicht van slechts 195 kg dragen bij aan de indrukwekkende kracht-gewichtsverhouding en sportieve prestaties van de motor.

Geavanceerde technologieën zoals het Brembo-remsysteem, instelbare vering, Bridgestone-banden en elektronica gebaseerd op de R1 zorgen voor een ultieme rijervaring. Functies als cruisecontrol, een snelheidsbegrenzer en het Quick Shift Systeem bieden extra gemak en controle.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de Yamaha-website of contact opnemen met hun officiële Yamaha-dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen