maandag 16 september 2024

WRider zoekt Social Marketing- & Communicatiemedewerker

WRider, de communicatieafdeling van het Vlaamse MotoMedia, is op zoek naar versterking voor haar veelzijdige team. WRider is een samentrekking van Writer en Rider – en die vlag dekt de lading. WRider bestaat uit een klein en veelzijdig team dat instaat voor alle communicatienoden van klanten uit de automotive sector. Social media, marketing campaigning, public & press relations, content creation en vertalingen zijn de core business.


Als Social Marketing- & Communicatiemedewerker sta je in voor alle communicatienoden van klanten uit de automotive sector. Je creëert en publiceert content voor sociale mediakanalen, werkt marketingcampagnes uit en onderhoudt persrelaties.


Ze zoeken iemand met een professionele bachelor in een relevant vakgebied of gelijkgestelde ervaring. Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels is vereist, kennis van Frans is een pluspunt. Je hebt een vlotte pen, bent op de hoogte van de nieuwste communicatie- en marketingtrends en kunt zelfstandig en georganiseerd werken.


WRider biedt een unieke en flexibele werkomgeving met de mogelijkheid tot thuiswerken, een uitdagende job in een fascinerende sector en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Maak deel uit van een hecht team waar collegialiteit en lange termijn betrokkenheid gewaardeerd worden.
Heb jij een passie voor motorfietsen en ben je de geschikte kandidaat? Solliciteer dan nu en maak kans op deze veelzijdige functie!

Alle informatie vind je op https://motornieuws.be/blogs/er-gaat-er-eentje-geluk-hebben/.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen