woensdag 23 oktober 2024

Win een VIP-arrangement naar de Dutch TT in het TT HOLLAND HOUSE

In de paddock van het TT Circuit Assen, het hart van de Motul TT Assen, staat van 23 juni tot en met 25 juni het TT HOLLAND HOUSE opgesteld. Dit is het ultieme VIP-programma tijdens de Dutch TT.

Als gast van het TT HOLLAND HOUSE parkeer je op de VIP-parking nabij de paddock en word je ontvangen met een ontbijtbuffet. Je geniet van een uitgebreide lunch en tussendoor wordt er een variatie aan hapjes en drankjes geserveerd. Wanneer de snelste motorracers ter wereld de ‘TT-arena’ betreden, volg jij hun verrichtingen vanaf de overdekte tribune, vanaf het terras langs de baan of vanuit de lounge, zowel LIVE als op één van de videoschermen.

We geven een arrangement voor 2 personen op de zaterdag (24 juni: kwalificatiedag) en een arrangement voor 2 personen op de zondag (25 juni: racedag) weg. Vul onderstaand formulier in om mee te doen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen