zaterdag 6 juli 2024

Wil Hartog hijst speciale vlag boven TT Circuit ter ere van 120 jaar KNMV

Ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van de KNMV heeft voormalig TT-coureur Wil Hartog een speciale vlag gehesen boven het TT Circuit in Assen. De vlag vertrok ’s ochtends per motor vanaf de Grote Markt in Haarlem, de plek waar de KNMV in 1904 werd opgericht.

Harley-Davidson gaat samenwerken met MotoGP en is aanwezig tijdens TT Assen

Bij aankomst op het circuit werd de vlag officieel gehesen door Hartog, circuitdirecteur Peter Oosterbaan en KNMV-directeur Wim Mulder. Oosterbaan benadrukte de hechte band tussen de TT en de KNMV door de jaren heen. Mulder gaf aan dat het hijsen van de vlag extra bijzonder is met het oog op 75 jaar MotoGP dit jaar en 100 jaar TT volgend jaar.

De ceremonie markeert de verbondenheid tussen de KNMV en de TT Assen, die komend weekend voor de 93e keer wordt verreden. Het hijsen van de vlag op de 120e verjaardag van de bond symboliseert de gedeelde liefde voor de motorsport.

Peter Oosterbaan (links) en Wim Mulder (rechts) met de vlag.

Foto’s: KNMV

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen