vrijdag 29 maart 2024

Wie bouwt de mooiste Scrambler?

Al een tijdje zijn Ducati-dealers van over de hele wereld bezig om de mooiste Scrambler te bouwen. In september sloot de inschrijving en nu, twee maanden later, zijn de eerste custom Scramblers af. Foto’s van deze unieke ontwerpen zijn te zien op het Instagram-account van de Custom Rumble wedstrijd. Door een ‘like’ te geven bepaald het publiek welke creaties de wedstrijd uiteindelijk zouden kunnen winnen. Voor ieder continent wordt er namelijk een winnaar gekozen. Uiteindelijk wordt er uit deze zes creaties een winnaar gekozen.

Ook Nederland dingt mee naar de prijzen. Affetto uit Nederasselt, Moto Puro uit Nuenen en Motortoer uit Amsterdam zijn bezig met het onder handen nemen van een Scrambler. Benieuwd naar hun voortgang, of wil je de andere inzendingen bekijken? Volg dan de speciale wedstrijdpagina van Ducati. Klik daarvoor hier.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen