donderdag 19 september 2024

Wall of Fame bij Arie Molenaar Motors

Op zaterdag 14 en zondag 15 september viert Arie Molenaar Motors het 60-jarig jubileum met een spectaculair Jubileum Festival! Een van de hoogtepunten van dit weekend is een unieke expositie die de rijke geschiedenis van Molenaar Racing tot leven brengt. Kom en bewonder legendarische (race)motoren en herbeleef de mooiste momenten uit de geschiedenis van Molenaar Racing en Molenaar NSF100.

Alle Molenaar Racing- en Molenaar NSF100-coureurs zijn uitgenodigd om hun handtekening te komen zetten bij hun eigen foto op een indrukwekkende Wall of Fame, van maar liefst drie bij drie meter. Deze Wall of Fame krijgt na de expositie een prominente plaats bij Arie Molenaar Motors, als blijvend eerbetoon aan alle coureurs en als blijvende herinnering aan het 60-jarig jubileum. 

Er is een groot aantal klassieke racemotoren te zien van onder andere Jan de Vries, Haru Aoki en Hans Spaan en nieuwe racemotoren van onder andere Brad Binder en Sam Lowes. Bovendien is er een racesimulator waarop coureurs en bezoekers elkaar kunnen uitdagen.

Arie Molenaar: “We kijken er naar uit om onze coureurs van vroeger en nu weer te ontmoeten. Het wordt niet alleen een feestelijke gelegenheid, maar ook een heuse reünie! Een aantal bekende Nederlandse coureurs, zoals o.a. Collin Veijer en Hans Spaan hebben hun komst al bevestigd.”

Tijdens het Jubileum Festival op zaterdag 14 en zondag 15 september is nog veel te doen en te beleven. Bij aankoop vanaf €100,- ontvang je een gratis lot waarmee je kans maakt op geweldige prijzen, zoals een Kawasaki KLX110, een exclusief weekend rijden op een MV Agusta Dragster RR SCS American Edition of een Super Veloce 98 Edizione, 60 dagen rijden op een Husqvarna Svartpilen 801 of je aankoopbedrag terug in de kledingshop.

Tijdens het evenement kun je ook deelnemen aan workshops over motoronderhoud, kettingspannen en moderne technieken, en je verbazen over de skills van motoracrobaat Alex van den Broek. Kinderen van 5-10 jaar kunnen meedoen aan de Kids Mini GP KTM rijderstrainingen op elektrische offroad modellen. Verder zijn er veel demonstraties en activiteiten, een gratis helmenservice en workshops over veringafstelling en zitpositie. Alle informatie vind je op: https://www.ariemolenaarmotors.nl/jubileum-festival-14-en-15-september/

Details evenement:

  • Jubileum Festival: zaterdag 14 en zondag 15 september.
  • Meet en Greet met coureurs: beide dagen 13:00 – 15:00
  • Waar: Arie Molenaar Motors, Einsteinweg 5-7, IJsselstein

Nog meer kansen om de unieke expositie te zien

Op 28 september is de race-expositie exclusief te bewonderen voor deelnemers aan de Arie Molenaar Motors Jubileum Toertocht. Schrijf je via https://ticketpoint.nl/evenement/jubileumrit/ in voor deze all-inclusive toertocht, met goed eten en drinken, verrassende routes en vooral een hoop gezelligheid. Na inschrijving ontvang je de GPX-bestanden (en alle overige informatie) ruim een week van tevoren in je mailbox. Je rijdt de route alleen of in je eigen cluppie. Uiteraard kun je ook bij een ander aansluiten. Maar dat is nog niet alles! Van 5 oktober tot en met 20 oktober kun je de overzichtstentoonstelling bekijken in Museum IJsselstein. Mis het niet!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen