zondag 8 september 2024

50 MOTO73-lezers krijgen exclusieve meet en greet met WorldSBK-coureur Michael van der Mark

Na het daverende succes van vorig jaar tijdens het 50-jarig jubileum van MOTO73 met Henk van Kessel, hebben we besloten er een jaarlijkse traditie van te maken tijdens het RIDERS Festival. Maar dit keer pakken we het nét even anders aan! In 2023 hadden we met Van Kessel een coureur die in het verleden grote successen boekte, maar dit jaar gaan we voor iemand die op dit moment successen heeft: niemand minder dan Michael van der Mark, de fabriekscoureur van het ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team! Na twee pittige seizoenen is Michael helemaal terug van weggeweest en heeft hij ongetwijfeld een hoop boeiende verhalen te vertellen. Net als vorig jaar krijgen 50 gelukkige MOTO73-lezers de once-in-a-lifetime kans om bij deze exclusieve meet en greet aanwezig te zijn. We trappen zondag 2 juni om precies 13.00 uur af met een interview in het La Gare Café op het Autotron in Rosmalen. Daarna neemt Michael alle tijd voor foto’s, selfies en handtekeningen voordat hij doorsnelt naar de stand van BMW Motorrad. 

Wil jij erbij zijn? Grijp dan nu je kans!

Als je bij dit unieke evenement aanwezig wilt zijn, geef je dan snel op via het formulier. Maar let op, want we hebben slechts een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij meer aanmeldingen zal loting bepalen wie er bij deze exclusieve meet en greet mag zijn.

Aanmelden is mogelijk tot 26 mei. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

RIDERS Festival 2024

Op 1 en 2 juni gaan we los met RIDERS Festival. Waar? Autotron Rosmalen. Wat? Hét motorfestival waar je bij wilt zijn. Een uniek event waarbij alles draait om motoren, motorrijden en vooral; motorrijders. Twee dagen lang kun je je verbazen bij de veste acts en shows, verlekkeren aan gigantisch veel prachtige motoren, genieten van waanzinnige muziek met een hapje en drankje bij de Main Stage en kun je jouw droommotor ontdekken bij de Test Rides. Surf voor meer informatie naar https://ridersfest.nl/!

Een sfeerbeeld van de fantastische middag die we vorig jaar hadden met Henk van Kessel. 
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen