zondag 8 september 2024

Van Orton Design Scrambler Icon kit voor Ducati Scrambler – slechts 50 stuks beschikbaar

Na het succes van de Next-Gen Tour is de Van Orton Design-kit – bestaande uit een tank, zijpanelen, stickers etc – voor de Ducati Scrambler Icon beschikbaar als limited edition verkrijgbaar.

Deze eerste, exclusieve collectie van verwisselbare onderdelen bevestigt het belang van het personaliseren van de Ducati Scrambler, iets waar Ducati zich probeert hard te maken. Dat heeft de talenten van Van Orton Design, een Italiaans duo dat een van de belangrijkste exponenten is van de Europese digitale kunst, geïnspireerd bij het creëren van deze unieke en kleurrijke kit, waarin hun artistieke identiteit samenvloeit met de creativiteit van de Ducati Scrambler.

1965 Ducati 125cc Four Cylinder Grand Prix, duurste Ducati ooit

Kledingcollectie

De samenwerking tussen Ducati Scrambler en Van Orton gaat verder met de lancering van een nieuwe kledingcollectie, gekenmerkt door een hedendaagse stijl en een sterk persoonlijkheid. De op streetwear geïnspireerde unisex-kledingcollectie, draagt de verkenning van materialen en nieuwe stijlen bij aan de creatie van unieke stukken.

Ducati-webwinkel

De Van Orton x Scrambler Ducati kit is nu verkrijgbaar bij Ducati-dealers (€690). De kit wordt geleverd in een speciale doos met eigen graphics en wordt vergezeld door een certificaat van echtheid en een serie verrassingen in de beste ‘Land of Joy’-stijl, waaronder verschillende stickers die je kunt gebruiken om je motor nog unieker te maken. De kledingcollectie zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij Ducati-dealers en online in de ‘Scrambler sectie’ van de Ducati-webwinkel.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen