vrijdag 20 september 2024

Ultieme zapp-tip: Motor.NL TV op Videoland

Stiekem hopen we natuurlijk dat jullie dit voorjaar al alle afleveringen van Motor.NL TV op RTL7 gekeken hebben, maar wellicht is het er tussendoor geglipt. Voor wie dat zo is en voor wie een abonnement op Videoland heeft, is er echter goed nieuws! Op Videoland kun je alle afleveringen nog heel 2024 terugkijken. Wanneer je wilt!

Wat je mag verwachten? Heel veel leuks!

In Motor.NL TV aflevering 1 van 2024 testen we met jonge volgers van Motor.NL Honda A2-motoren, gaan we langs bij Dave Willems Custom Motorcycles in Zevenaar, rijden we de nieuwe Suzuki GSX-8S en GSX-8R en gaan we het hebben over motorjeans.

In aflevering 2 zijn we te gast bij Ton Langeveld, een chirurg met een indrukwekkende collectie Moto Morini-motoren, testen we de Benelli TRK 702 en 702 X, gaan we een motorhelm op maat laten maken en Kawasaki Ninja bestaat 40 jaar en daarom gaan we langs bij drie eigenaren van dit iconische model.

Fotoverslag RIDERS Festival 2024: terugblik op een fantastisch weekend

Ook aflevering 3 is meer dan de moeite waard. In deze aflevering van Motor.NL TV brengen we een bezoek aan Nico Aaldering van Gallery Aaldering in Brummen. Nico heeft niet alleen een indrukwekkende collectie exclusieve auto’s, maar ook een prachtige verzameling exclusieve motoren in zijn galerij. Daarnaast nemen we de nieuwe Harley-Davidson Road Glide (CVO ST) onder de loep, organiseren we een Ducati Multistrada V4 S GT testevenement voor enkele van onze volgers en bespreken we het gebruik van je telefoon als navigatiesysteem tijdens het motorrijden.

In aflevering 4 van 2024 gaan we langs bij de markante Tony Leenes en zijn Indian Motorcycles Museum in Lemmer, testen we de BMW F 900 GS en de 2025 Indian Scout in Amerika en unboxen we een bijzondere motorjas.

In de een na laatste aflevering rijden we mee met de Primavera tocht 2024. Deze keer langs de tulpenvelden van Noord-Holland, verder testen we de CFMOTO 450NK en de Zero DSR en met Pieter van Motorkledingstore gaan we het hebben over communicatiesystemen.

In deze laatste uitzending van Motor.NL TV voor dit seizoen, bezoeken we Gert-Jan Laseur in Almere. Gert-Jan, voormalig kampioen in de dragrace, is nu gespecialiseerd in het tunen van Harley-Davidson motoren. Daarnaast testen we de nieuwe KTM 990 Duke, de Honda CBR650R E-Clutch en bespreken we beschermende onderkleding voor motorrijders.

Geen Videoland? Geen stress! Ook op ons YouTube-kanaal staan alle afleveringen en nog veel leuke films. Oftewel, er is eigenlijk geen excuus meer om niet te kijken. En geloof ons, je krijgt er geen spijt van.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen