woensdag 18 september 2024

Uitbreiding kleurengamma Suzuki SV650 voor modeljaar 2025

Suzuki onthult de nieuwe kleuren voor de SV650. Voor modeljaar 2025 wordt het kleurengamma uitgebreid met drie nieuwe kleuren: Metallic Mat Black, Pearl Vigor Blue gecombineerd met Metallic Mat Black en Pearl Mat Shadow Green gecombineerd met Metallic Mat Black.

  • Uitbreiding kleurengamma 2025
  • Karakteristieke en krachtige 650cc V-twin
  • Kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering
  • 6 jaar garantie incl. 6 jaar pechhulp

Suzuki zet onderzoek naar waterstof-Burgman voort

Slim ontwerp, sterke prestaties

Suzuki heeft de SV650 vernieuwd met een reeks nieuwe kleurenopties, waardoor deze populaire allrounder nog meer keuzevrijheid biedt aan rijders. De SV650 staat al jaren bekend om zijn slanke en lichtgewicht ontwerp, waarin de krachtige V-twin motor centraal staat. Deze motor voldoet aan de EURO5-emissienormen en heeft een brandstofverbruik van 4,1L/100km, wat bijdraagt aan zijn reputatie voor brandstofefficiëntie en prestatiegerichtheid.

Het model biedt een soepele rijervaring dankzij functies zoals het Suzuki Easy Start System en Low RPM Assist, die ontworpen zijn om het starten en rijden eenvoudiger te maken. Het compacte en lichte chassis zorgt voor wendbaarheid en gemakkelijke handling, terwijl het ABS-systeem betrouwbare remprestaties levert onder diverse wegomstandigheden.

Nieuwe kleuropties voor 2025

Voor modeljaar 2025 wordt het kleurengamma van de Suzuki SV650 uitgebreid met drie nieuwe kleuren:

  • Metallic Mat Black (YKV)
  • Pearl Vigor Blue met Metallic Mat Black (CGJ)
  • Pearl Mat Shadow Green met Metallic Mat Black (C2L)

Gestroomlijnd en praktisch

De SV650 blijft verder trouw aan zijn compacte en gestroomlijnde ontwerp. Het vlakke, slanke zadel bevordert een rechte zitpositie en geeft optimaal contact met de motor, vooral bij de aansluiting van benen en voeten aan de voorzijde. Het volledig LCD-instrumentenpaneel biedt duidelijk zicht op alle belangrijke rij-informatie en is uitgerust met instelbare achtergrondverlichting voor extra gebruiksgemak.

Met de introductie van nieuwe kleurenopties blijft de karakteristieke vormgegeven en praktische functionele SV650 een aantrekkelijke keuze voor iedere rijder met A of A2 rijbewijs.

Beschikbaarheid en prijzen

De kleuren Black met Dark Grey (BTH), Metallic Reflective Blue (QT8) en Glass Sparkle Black (YVB) blijven in het kleurengamma beschikbaar. De nieuwe kleurstellingen voor de Suzuki SV650 zijn per direct te bestellen. De SV650 is leverbaar vanaf 8.099 euro en wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen