donderdag 10 oktober 2024

Triumph Trident 660 vernieuwd voor 2025

Triumph heeft de bekroonde Trident 660 voor 2025 vernieuwd met meer standaard rijderstechnologie, verbeterde vering en gedurfde nieuwe kleuren en graphics. De driecilindermotor biedt een unieke combinatie van soepel koppel bij lage toerentallen, een sterk middengebied en opwindende topsnelheid. Het toegankelijke en neutrale rijgedrag maakt de Trident populair bij een breed publiek.

Nieuw voor 2025 zijn standaard features zoals Optimised Cornering ABS en Traction Control, Triumph Shift Assist, cruisecontrol, een TFT-kleurenscherm met Bluetooth-connectiviteit en een extra Sport-rijmodus. De opvallende nieuwe kleurstellingen en subtiele styling-updates versterken de retro-moderne uitstraling van de Trident.

Triumph onthult nieuwe Speed Twin 1200 RS en Speed Twin 1200

Met 45 originele accessoires kunnen rijders hun Trident 660 naar wens personaliseren. Een A2-restrictiekit is beschikbaar voor jongere en beginnende rijders. De Trident 660 biedt de laagste gebruikskosten in zijn klasse, met onderhoudsintervallen van 16.000 km, een wereldwijde garantie van twee jaar en een uitstekende restwaarde.

De vernieuwde Trident 660 is vanaf december 2024 verkrijgbaar bij de Triumph-dealers. Klanten kunnen hun motor online configureren of meer informatie vinden op de Triumph-website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen