maandag 16 september 2024

Triumph onthult Street Triple 765R in A2-uitvoering

Triumph lanceert een nieuwe versie van de Street Triple 765 R die toegankelijk is voor motorrijders met een A2-rijbewijs. Deze variant heeft een aangepaste 765cc driecilinder motor met een vermogen van 70kW en een optionele restrictorkit die het vermogen beperkt tot 35kW, waardoor hij voldoet aan de A2-vereisten. De kit kan eenvoudig door een Triumph-dealer verwijderd worden zodra de rijder zijn volwaardige A-rijbewijs heeft.

Triumph Elvis Edition – Eerbetoon aan de King of Rock

Deze A2-versie biedt dezelfde prestaties, wendbaarheid en hoogwaardige specificaties als de reguliere Street Triple 765 R. Het model heeft een agressieve styling, verbeterde ergonomie en is uitgerust met kwaliteitsvolle componenten zoals Brembo remmen, Showa vering en Continental banden. Daarnaast beschikt de motor over geavanceerde technologie zoals ABS, wheelie-control, instelbare rijmodi, een quickshifter en een slip & assist koppeling.

De nieuwe Street Triple 765 R A2 is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Matt Baja Orange en Pure White. Er zijn meer dan 50 originele accessoires beschikbaar om de motor naar wens aan te passen. De A2-variant is vanaf september 2024 beschikbaar bij de Triumph-dealers voor een prijs vanaf €10.795 in België en €12.195 in Nederland.

Met deze nieuwe uitvoering maakt Triumph de prestaties en het rijplezier van de Street Triple 765 R toegankelijk voor een bredere groep motorrijders, waaronder nieuwe en jonge rijders met een A2-rijbewijs.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen