vrijdag 18 oktober 2024

Triumph introduceert vernieuwde Speed Twin 900

Triumph Motorcycles introduceert de vernieuwde Speed Twin 900 voor 2025. De motor combineert een fris ontwerp met verbeterde rijeigenschappen en nieuwe technologie.

De styling is gestroomlijnd voor een slanker en dynamischer uiterlijk, met behoud van de klassieke Speed Twin-kenmerken. Upside-down voorvorken, een aluminium achterbrug en aangepaste spatborden zorgen samen voor een sportievere look en wendbaarder rijgedrag.

Het herziene chassis biedt meer controle en comfort. Een smaller achterframe en compacter zadel geven de berijder meer beenruimte en ondersteuning in bochten. Premium vering en remmen verbeteren de stuureigenschappen verder.

De karaktervolle 900cc-Bonneville twin levert soepel vermogen en rijke koppel. Twee hellingshoekafhankelijke rijmodi, cruise control en een multifunctioneel display met Bluetooth maken het rijden makkelijker en leuker.

Triumph Trident 660 vernieuwd voor 2025

Met hoogwaardige afwerking, LED-verlichting en meer dan 120 accessoires is de Speed Twin 900 eenvoudig persoonlijk te maken. Een A2 begrenzingskit maakt de motor geschikt voor beginnende rijders.

Verkrijgbaar in drie kleuren vanaf €11.495 (B €9.995). Te bewonderen bij Triumph dealers vanaf februari 2025.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen