woensdag 18 september 2024

Top 100 toeristische bestemmingen Duitsland bekend

De Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) heeft onlangs de resultaten bekendgemaakt van hun onderzoek naar de honderd populairste toeristische bestemmingen in Duitsland onder internationale bezoekers. Meer dan 25.000 mensen uit ruim twintig landen hebben tussen maart en juli 2024 op de website www.germany.travel aangegeven welke plekken zij het meest aanbevelenswaardig vinden.

Toertocht Zuidwest-Eifel, Duitsland: binnenom en buitenom

Miniatur Wunderland Hamburg eindigde dit jaar op de eerste plaats, gevolgd door Europa-Park op nummer twee en Phantasialand in Brühl op de derde plek. Andere bestemmingen in de top-10 zijn onder meer het Nürburgring-circuit, de stad Rothenburg ob der Tauber, Berlijn, het nieuwe Deutschlandmuseum Berlin, het UNESCO-werelderfgoed Markgrafelijk Operahuis Bayreuth, de Thermen van Erding en kasteel Eltz in de Eifel.

De top 100 wordt samengesteld op basis van de inzendingen van internationale deelnemers aan de campagne, die al sinds 2012 loopt op de website van de DZT.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen