vrijdag 20 september 2024

Tom Cruise sloot Parijs 2024 af op LiveWire S2 Del Mar

Oké, Parijs 2024 is verleden tijd, gebeurd en afgelopen. We maken ons op voor LA 2028, maar toch nog even dit.

Tom Cruise, acteur én showman, wist tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs dit jaar een spectaculaire show neer te zetten. Hoewel sluitingsceremonies doorgaans minder grandeur hebben dan openingsceremonies, was dit evenement opmerkelijk door Cruise’s hoofdrol.

Tijdens de overdracht van de Olympische vlag aan Los Angeles maakte Cruise een indrukwekkende entree door in het Olympisch Stadion ab te seilen. Na een begroeting aan de fans, rende hij naar meervoudig Olympisch kampioene Simone Biles, die de vlag droeg, en nam deze van haar over.

Maar Cruise zou Cruise niet zijn als hij het hierbij liet. In een vooraf opgenomen scène reed hij met de vlag door Parijs op een LiveWire S2 Del Mar, om vervolgens naar een vliegveld te gaan waar een vrachtvliegtuig op hem wachtte. Eenmaal in het vliegtuig sprong Cruise eruit nabij het iconische Hollywood-bord om de vlag door te geven aan verschillende atleten, die uiteindelijk op het strand belandden voor een concert met bekende artiesten.

Veel van deze stunts waren al maanden van tevoren opgenomen, maar desondanks was het een memorabele en unieke sluitingsceremonie.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen