dinsdag 17 september 2024

Een tattoo winnen t.w.v. €1.000,-? Kom naar de Bigtwin Bikeshow & Expo!

Ben jij een tattoo liefhebber? Of ken je een tattoofanaat? Dan is dit je kans! Koop je Bigtwin Bikeshow  & Expo 2024 ticket(s) voor 22 september en wie weet win jij een tattoo-bon ter waarde van €1.000,-!

Nick van Inck Tattoos stelt deze toffe prijs ter beschikking. Deze ervaren tatoeëerder is geen vreemde van de Bigtwin Bikeshow & Expo. Hij was trouwe gast op het event en is fervent custombike liefhebber. Om dit jaarlijkse customfeest te vieren, stelt hij deze tattoo-bon beschikbaar.

Koop jij tussen nu en 22 september jouw ticket(s) voor de Bigtwin Bikeshow & Expo, dan maak jij kans op het winnen van deze tattoo-bon! Nick van Inck Tattoos is een hele relaxte kerel, en dus hoeft de winnaar de tattoo niet per se zelf te nemen. Je mag de gewonnen bon ook weggeven aan een vriend, vriendin, partner of familielid.

WAT KUN JE VERWACHTEN OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Op 1, 2 en 3 november kun je je drie dagen lang onderdompelen in alles wat de customscene te bieden heeft in Expo Houten. Van de meest unieke custombikes, gepassioneerde bouwers en standhouders en ontelbare onderdelen voor jouw custombike, tot marktkramen en stands met het beste van de customlifestyle.

In de internationale Bigtwin Bikeshow strijden eigenaren en bouwers met hun prachtige custombikes voor prijzen zoals ‘Best of Class’ en ‘Best of Show’. Al deze unieke creaties staan tentoongesteld voor jou. Wegdromen gegarandeerd.. Als contrast op deze gemodificeerde motorfietsen zijn ook de meest toonaangevende fabrikanten aanwezig met hun splinternieuwe motoren. Dan denk je natuurlijk aan Harley-Davidson en Indian Motorcycle.

Van zoveel moois word je dorstig. Een hapje en drankje bij één van de Food & Drinks stands of in het Biker Café doet een mens goed. Geniet tegelijkertijd van goede live muziek en erotic shows.

BEN JIJ ERBIJ?

Profiteer nu van deze unieke actie! Koop je ticket(s) voor 22 september, dan ben je niet alleen bij het grootste custombike event van de Benelux, maar maak je ook nog eens kans op €1.000,- tattoo-tegoed!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen