donderdag 19 september 2024

Suzuki GSX-S1000GT: nieuwe kleuren beschikbaar

De Suzuki GSX-S1000GT, het topmodel in het sport-toursegment van het merk, is nu verkrijgbaar in twee extra kleurvarianten. Met een gewicht van slechts 226 kg rijklaar en een krachtige 999cc viercilindermotor is het de lichtste motorfiets in zijn klasse. De GSX-S1000GT beschikt over een uitgebreide standaarduitrusting, zoals een quickshifter voor op- en terugschakelen, cruisecontrol en smartphoneconnectiviteit. Het 6,5-inch TFT-kleurenscherm en de krachtige Brembo-remmen zorgen voor een optimale rijervaring.

Nieuwe kleuren voor 2025 Suzuki GSX-8S

Vanaf modeljaar 2025 zijn er twee nieuwe kleuropties beschikbaar: Metallic Oort Gray No.3 (QEB) en Pearl Vigor Blue (YKY). Deze zijn een aanvulling op de bestaande kleur Candy Daring Red (YYG).

De Suzuki GSX-S1000GT in de nieuwe kleuren kan per direct worden besteld en is vanaf september te bewonderen bij de Suzuki-dealer. De vanafprijs bedraagt 16.499 euro. Bij aankoop krijgt de klant standaard 6 jaar garantie en pechhulp.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen