donderdag 19 september 2024

Suzuki GSX-S 1000 Evo: alleen in Zwitserland

Suzuki Zwitserland biedt een speciale editie aan van de GSX-S 1000, genaamd de Evo. Deze exclusieve versie is alleen verkrijgbaar in Zwitserland en komt in negen verschillende uitvoeringen. Het basismodel wordt opgewaardeerd met een decorset en een einddemper van SC Project, voor een relatief kleine meerprijs van ongeveer 1.130 euro.

Motor.nl Suzuki Testevent: Soezen onder de zon

De Evo is geen gelimiteerde editie, wat de gematigde prijsverhoging verklaart. Het pakket omvat een ombouw van de achterzijde, korte kentekenhouder, zadelcover, windscherm en de S1-titanium-einddemper. De decorsets zijn beschikbaar in drie basiskleuren (zilver, blauw en zwart) met elk drie kleuropties (blauw, goud en rood).

Technisch blijft de Evo gelijk aan het standaardmodel, met de 152 pk sterke motor. De einddemper zou voor een lichte vermogenstoename van 1,4 pk en gewichtsbesparing van 1 kg zorgen. Al met al biedt Suzuki Zwitserland een aantrekkelijke speciale editie voor liefhebbers die hun GSX-S 1000 willen personaliseren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen