donderdag 19 september 2024

Royal Enfield introduceert wereldwijd garantieprogramma

Royal Enfield is het eerste Indiase motormerk dat een wereldwijde garantie aanbiedt, ondersteunt door een netwerk van meer dan 3.000 Royal Enfield erkende servicelocaties in 70+ landen.

Het ‘Borderless Warranty Program’ is erop gericht om rijders ongekende vrijheid te bieden om te rijden en nieuwe horizonten te veroveren, met veel gemoedsrust, ongeacht waar ze naartoe gaan.

Test Royal Enfield Guerrilla 450: niet te onderschatten straatvechtertje

Royal Enfield-modellen worden ondersteund door een uitgebreid garantieprogramma dat landsgrenzen overstijgt. Het garantieprogramma is van toepassing op alle Royal Enfields die momenteel onder garantie zijn en op alle nieuwe motorfietsen die worden gekocht bij erkende Royal Enfield-dealers over de hele wereld.

Het programma wordt ondersteund door een netwerk van 3.000+ Royal Enfield erkende servicelocaties in 2.605 steden in 70+ landen (inclusief India), waardoor rijders niet worden belast door onderhoudszorgen.

Yadvinder Singh Guleria, Chief Commercial Officer van Royal Enfield, zegt: ‘Bij Royal Enfield zijn we toegewijd aan het bevorderen van een levendige, wereldwijde gemeenschap van rijders die onze passie voor ontdekken en avontuur delen. Met de introductie van het Royal Enfield Borderless Warranty Program streven we ernaar de klantenervaring opnieuw te definiëren door ongeëvenaarde ondersteuning en zekerheid te bieden aan rijders over de hele wereld.’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen