zaterdag 20 april 2024

Pssstt, Zero rijden?

Wij hebben al meer dan eens elektrisch gereden, lees hier bijvoorbeeld het testverslag van de Zero DS ZF11.4. Maar jij? Doe het gewoon eens, maak kennis met deze vooruitstrevende manier van motorrijden. Je kunt je gewoon bij ons inschrijven voor een testrit op zondag 25 mei, dat doe je hier.

Een stedelijke omgeving is het uitgelezen terrein voor Zero’s. Daarom vindt de testrit plaats bij MotoPort Amsterdam. Ze hebben een prachtige route uitgezet in en om Mokum. Met een voorrijder die elke weg op zijn duimpje kent en iemand achter de groep die over zijn schaapjes waakt, kan het niet misgaan. Zero brengt vier verschillende modellen mee. Naast de gloednieuwe SR, staan ook de S, DS en de offroadgerichte FX klaar voor een testrit. 

Details
De testritten beginnen zondagmorgen 25 mei om elf uur bij MotoPort Amsterdam. Na een korte uitleg van de motoren – anders dan je gewend bent, maar zeker niet onoverkoombaar vreemd – staat alles in het teken van kilometers maken. Verbaas je over de prestaties en de ervaring, waarschijnlijk ben je er ’s avonds nog steeds niet over uitgepraat. Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je snel in. Wacht niet te lang want, net als bij een Zero die een paar uur aan de stekker heeft gehangen, is vol echt vol…

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen