donderdag 19 september 2024

Op expeditie in Nederland met KTM Adventure Camps

Unieke kasns: de KTM Adventure Camps 2024 van 27 t/m 29 september op Avonturenpark De Bergen, Wanroij. Het weekeinde is speciaal ontworpen voor rijders van KTM, Husqvarna, GASGAS en MV Agusta. Tijdens dit weekend kun je genieten van uitdagende off-road routes en ervaringen delen met andere gepassioneerde motorrijders.

Het programma biedt een afwisselend aanbod van activiteiten. Op vrijdag start het evenement met een inspirerende presentatie door het BAS Dakar Team. Zaterdag staat in het teken van het verkennen van prachtige routes die je offroad-vaardigheden testen, gevolgd door een gezellige BBQ met live muziek. Zondag sluit je het weekend af met nog meer avontuurlijke ritten voordat je afscheid neemt.

Speciale gasten zoals Grégory Gordinne zullen aanwezig zijn om tips te geven en mee te rijden. Daarnaast kun je deelnemen aan een offroad-training om je rijvaardigheden te verbeteren. Heb je zelf geen geschikte motor? Er is de mogelijkheid om een motor te huren.

Er zijn verschillende accommodatie-opties beschikbaar, van luxe villa’s tot kampeerplekken. Ook is het mogelijk om alleen op zaterdag of zondag deel te nemen of vrienden en familie mee te nemen.

Wil je meer informatie of je inschrijven? Check dan de KTM Adventure Camps-pagina.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen