zondag 30 juni 2024

Ontmoet Aprilia-racehelden en bekijk topmotoren tijdens TT Assen

Tijdens de TT Assen, die plaatsvindt van 28 tot en met 30 juni, zal Aprilia een opvallende aanwezigheid hebben. In de fanzone kunnen bezoekers een bijzondere Aprilia-beleving ervaren. Ze kunnen officiële Aprilia merchandise aanschaffen bij de merchandise truck achter de hoofdtribune. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zijn er signeersessies met Aprilia Racing-coureurs in de truck, een unieke gelegenheid om deze racehelden te ontmoeten. Bij de Aprilia Truck zijn diverse Aprilia motoren te zien, waaronder de RSV4 Factory, Tuareg 660, Tuono V4 Factory, RS 660 en RS 457. Vertegenwoordigers van Aprilia zijn aanwezig om meer informatie te geven over het Aprilia-assortiment.

De veelzijdigste winnaars in Assen 

Na een onderbreking van drie weken gaat Aprilia Racing weer van start op het TT Circuit Assen. Aleix Espargaró, Maverick Viñales en wildcard-rijder Lorenzo Savadori zullen dit weekend deelnemen. Espargaró mikt op een podiumplaats op het circuit waar hij vorig jaar derde werd en de snelste raceronde reed. Viñales, die daar in 2022 zijn eerste podium met Aprilia behaalde, streeft ook naar een toppositie. Savadori zal de ontwikkeling van de RS-GP24 voortzetten in zijn derde wildcard-optreden van het seizoen.

Het TT Circuit Assen, ook wel “De Kathedraal van de Snelheid” genoemd, is een iconisch circuit in het MotoGP-kampioenschap. Sinds 1949 wordt hier de Grand Prix georganiseerd. Het circuit staat bekend om zijn technische en uitdagende lay-out met 18 bochten – 6 naar links en 12 naar rechts.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen