donderdag 4 juli 2024

Ontdek vanaf 6 juli de nieuwste modellen bij de QJMOTOR dealers

Vanaf 6 juli kunnen motorliefhebbers bij de officiële QJMOTOR dealers terecht voor een proefrit op de nieuwste modellen. Het gaat om de Adventure motoren en vier 125 cc machines, die eerder al lovende recensies kregen tijdens een persintroductie.

De QJMOTOR SRT 700 X Touring is een betaalbare Adventure motor met hoogwaardige componenten zoals Metzeler banden, Brembo remmen, Bosch ABS en een instelbare Marzocchi voorvork. Standaard heeft deze motor onder meer een aluminium kofferset, handvat- en zadelverwarming en Bluetooth connectiviteit. De grijze SRT 700 X Touring kost € 9.599,-.

QJMOTOR SRT 700 X Touring.

Met 93 pk en een 24-liter tank is de SRT 800 SX Touring geschikt voor lange afstanden. De uitrusting is vergelijkbaar met de 700 X, aangevuld met een groot TFT-scherm dat de bandenspanning en -temperatuur weergeeft. Deze motor is er vanaf € 10.699,- tot € 11.699,- in verschillende kleurstellingen, met of zonder kofferset.

SRT 800 SX Touring.

QJMOTOR biedt ook vier moderne 125 cc modellen aan in de segmenten cruiser, sport en scooter. Allemaal hebben ze functies zoals weergave van bandenspanning en -temperatuur, en navigatie via een app. De ATR 125 beschikt zelfs over een hybride aandrijving. De prijzen variëren van € 3.599,- tot € 4.499,-.

Geïnteresseerden kunnen hier online een proefrit aanvragen bij een van de erkende QJMOTOR dealers. Het dealernetwerk breidt zich gestaag uit.

QJMOTOR nu ook verkrijgbaar in de Benelux

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen