woensdag 25 september 2024

Ontdek Drenthe tijdens de KouwePotenTocht op zaterdag 19 oktober

Ben jij klaar voor een onvergetelijke motorervaring? Doe dan mee aan de KouwePotenTocht op zaterdag 19 oktober 2024! Deze bijzondere 250 km lange toertocht voert je langs de mooiste plekjes van Drenthe en historische uitspanningen met prachtige veranda’s.

Tijdens deze all-inclusive tocht wordt je volledig in de watten gelegd. Bij aanvang geniet je van koffie met gebak, halverwege staat er een heerlijke lunch voor je klaar en als afsluiter wacht je een uitgebreid diner. RIDERS-leden worden extra verwend met een leuk cadeautje bij de start.

Wacht niet te lang met inschrijven, want er is geen deurverkoop. Tickets kosten slechts € 59,50 in de voorverkoop. Late beslissers betalen € 62,50. Schrijf je vóór 11 oktober in en ontvang de route (GPX-bestanden) op 11 oktober via e-mail.

Ervaar de schoonheid van Drenthe vanuit een uniek perspectief. Schrijf je nu in voor de KouwePotenTocht via Ticketpoint en maak je op voor een onvergetelijke motorrit!


Datum Zaterdag 19 oktober 2024
Omgeving Omgeving Drenthe
Afstand Ca. 250 km
Prijs Voorverkoop € 59,50
Prijs Voorverkoop Late Beslissers € 62,50 (let op: géén deurverkoop)
Inclusief Ontvangst met koffie en gebak, lunch en uitgebreid diner
Extra RIDERS-leden ontvangen een cadeautje bij de start
Thema Drentse Verandatoer
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen