dinsdag 17 september 2024

NOIZEZZ oordoppen met korting op de Bigtwin Bikeshow & Expo

We houden vaak vast aan ‘die goede oude tijd’. Toen motorfietsen nog niet zo ingewikkeld waren en toen eigenlijk alles nog wel mocht en kon. Soms omdat we ook niet beter wisten. Maar tijden veranderen. Soms ook ten goede, want door onderzoek en wetenschap weten we nu meer. Zo ook over windruis en schade. Wist je dat bij een snelheid van 100km/u op de motor de blootstelling aan geluid gemiddeld al op 95dB ligt? Na langer dan 15 minuten is het al schadelijk voor je gehoor. 

Motoren en geluid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Echter, het geluidsniveau bij motorrijden overschrijdt vaak de grens waarop gehoorschade kan ontstaan. Dit geldt voor zowel recreatief motorrijden als motorsporten op twee- en vierwielers, ook voor toeschouwers. Naast het geluid van de motor – waar we natuurlijk gek op zijn – heeft een motorrijder ook te maken met schadelijke effecten van windruis. Bij hoge snelheden of lange ritten kan het geluid en de windruis leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn, en op lange termijn kan dit tot gehoorschade leiden.

De oplossing? Oordoppen! Een kleine moeite, waar veel winst uit te behalen valt. NOIZEZZ weet daar alles van, en is ook dit jaar weer aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo om jou er alles over te vertellen.

NOIZEZZ heeft speciale oordoppen ontwikkeld, zodat je optimaal kunt genieten van motorrijden zonder je gehoor te beschadigen. Met de motor oordoppen blijf je het omgevingsgeluid horen, terwijl je gehoor beschermd blijft. De oordopjes steken niet uit, zodat je ze comfortabel onder je helm kunt dragen. Op deze manier kun je onbezorgd van onze prachtige hobby genieten.

Bescherm je gehoor en ga voor oordoppen op maat. Met de filters wordt je gehoor beschermd terwijl je gesprekken goed blijft verstaan.

De voordelen van NOIZEZZ oordoppen:

  • Kies uit meer dan 12 verschillende kleuren
  • Beschikbaar in 4 verschillende dempingniveaus
  • De oordoppen behouden een goede spraakverstaanbaarheid

Speciaal voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 komt NOIZEZZ met een beursaanbieding. Laat jij oordoppen aanmeten op de Bikeshow? Dan krijg je €20,- korting. Je koopt dan een setje motor oordoppen op maat voor €104,- i.p.v. €124,-. Kom bij ze langs op de de stand en laat je informeren.

HEB JIJ JE TICKET(S) AL IN HUIS?

De ticketverkoop staat live. Koop je ticket(s) nu in de voorverkoop, waardoor je meteen voordeel opdoet. Aan de deur zijn ze namelijk duurder! Ook voorkom je dat je aan de deur in de kou moet wachten, want we weten uit ervaring dat de wachtrijen best op kunnen lopen. We hopen natuurlijk op goed weer op 1, 2 en 3 november, maar je weet het nooit..

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen