woensdag 24 april 2024

Nog meer Suzuki-nieuws

Natuurlijk, die GSX-R1000Z Special Edition van gisteren blijft knettergaaf, het is echter geen nieuw model. En of het Suzuki Recursion Concept dat ooit gaat worden, blijft voorlopig nog wel de vraag. Maar nieuw is het wel en daar is waar we van houden! De Recursion wordt aangedreven door een 588cc parallel-twin, mét een intercooler turbo! Hiermee moet je dus zowel zeer zuinig in de stad kunnen rijden als flink kunnen jagen ‘in de polder’.

Dan het andere nieuws: de Suzuki Extrigger. Dit is een elektrische funmotor, gericht op beginnende motorrijders. Deze uit de kluiten gewassen minibike wordt aangedreven door hetzelfde blok van de Suzuki e-Let scooter.  Beide prototypes zullen te zien zijn op de Tokyo Motor Show, van 23 november tot en met 1 december in de Japanse hoofdstad.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen