vrijdag 27 september 2024

Nieuwe Piaggio MP3 310: Innovatieve driewielige scooter

De Piaggio MP3 310 is de nieuwste aanwinst in de MP3-serie, een driewielige scooter met een sportief design geïnspireerd op de MP3 400 en 530 modellen. Deze nieuwe versie heeft een 310 cc motor die een verbeterde rijervaring biedt, met een goede balans tussen prestaties, comfort en brandstofefficiëntie.

Dankzij Piaggio’s unieke driewieltechnologie kan de MP3 310 bestuurd worden met een normaal autorijbewijs. Het driewielconcept zorgt voor uitstekende stabiliteit en grip, zelfs onder natte omstandigheden. De Euro 5+ conforme motor heeft een lager brandstofverbruik en biedt meer rijcomfort.

Honda X-ADV krijgt stijlvolle update voor 2025

De MP3 310 heeft een vernieuwd ontwerp met full-LED verlichting, een modern LCD-dashboard, een gebruiksvriendelijke interface en een keyless systeem. Het comfortabele zadel en ruime opbergvak onder het zadel verhogen de functionaliteit. Veiligheidsvoorzieningen zoals ABS en ASR (Acceleration Slip Regulation) zijn standaard, evenals het unieke vier-armige ophangingssysteem dat stabiliteit garandeert en parkeren vergemakkelijkt zonder dat de rijder een voet aan de grond hoeft te zetten.

De Sport-versie is uitgerust met het Piaggio MIA connectiviteitssysteem, waarmee bestuurders hun smartphone kunnen koppelen voor oproepbeheer en navigatie-informatie op het dashboard. Diverse accessoires zijn beschikbaar, waaronder een 32-liter topkoffer en verwarmde handgrepen.

De Piaggio MP3 310 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de elegante standaardversie en de sportieve MP3 310 Sport met gedurfde afwerkingen en sportieve details, beide in verschillende kleuropties. Met deze introductie zet Piaggio een nieuwe stap in de evolutie van stedelijke mobiliteit, en biedt het een praktisch, veilig en stijlvol alternatief voor traditionele voertuigen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen