dinsdag 22 oktober 2024

Nieuwe kleuropties Suzuki V-Strom 1050(DE)

Suzuki heeft nieuwe kleurcombinaties geïntroduceerd voor de V-Strom 1050 en 1050DE toermotoren. Deze motoren staan bekend om hun comfort, prestaties en veelzijdigheid. Ze voldoen nu aan de Euro 5+ emissienormen.

Suzuki V-Strom 800(DE): nieuwe kleuropties 2025

Beide modellen zijn uitgerust met een bi-directionele quickshifter, een multifunctioneel TFT-display en het Suzuki Intelligent Ride System met een 6-assige IMU. Suzuki biedt standaard 6 jaar garantie en pechhulp op deze motoren.

De V-Strom 1050 is geschikt voor lange ritten op de weg en korte ritten op onverharde paden. Hij heeft gegoten aluminium wielen met een 19-inch voorwiel, een middenbok, handkappen, een carterbeschermer en een verstelbaar zadel. De nieuwe kleuropties zijn zwart/grijs, groen/zwart en grijs/rood.

De V-Strom 1050DE is ontworpen voor off-road gebruik. Hij heeft een 21-inch voorwiel, semi-blokbanden, een langere achterbrug, bredere voetsteunen, een robuust stuur en een aluminium motorbeschermer. De Gravel-modus en uitschakelbare ABS zijn aanwezig. De nieuwe kleuropties zijn zwart/rood, wit/blauw/rood en geel/blauw.

De nieuwe kleuren zijn per direct te bestellen en begin 2025 beschikbaar. De prijzen blijven ongewijzigd, vanaf €16.299 voor de V-Strom 1050 en €16.999 voor de 1050DE. Diverse accessoires zijn verkrijgbaar.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen