woensdag 18 september 2024

Nieuwe kleur Kawasaki Eliminator 500 voor 2025

De Kawasaki Eliminator 500, een recente toevoeging aan het assortiment, krijgt voor modeljaar 2025 een nieuwe kleuroptie genaamd Pearl Robotic White. Deze kleur past goed bij het minimalistische ontwerp en contrasteert mooi met de zwarte onderdelen. De motorfiets blijft ook beschikbaar in Metallic Flat Spark Black.

Kawasaki introduceert nieuwe uitlaten voor SE-modellen

De Eliminator 500 is ontworpen volgens het “Just Ride” concept, wat resulteert in een toegankelijke cruiser zonder concessies te doen aan rijgedrag en plezier. De 451cc paralleltwin motor levert voldoende koppel en vermogen voor soepel rijden. Met een laag rijklaargewicht van 176 kg biedt de motor een lichtvoetig rijgedrag. Het lange en lage design zorgt voor stabiliteit en vertrouwen. De zitpositie is ontspannen met een zadelhoogte van 735 mm, geschikt voor een breed publiek.

Het SE-model maakt in 2025 weer deel uit van het aanbod. Dit model onderscheidt zich door extra features zoals een topkuipje, rubberen voorvorkbeschermers, USB-C aansluiting, speciaal zadel en een unieke kleurstelling in Metallic Carbon Gray/Flat Ebony.

Vanaf eind september is de 2025 Eliminator 500 (SE) beschikbaar bij officiële Kawasaki dealers. De motorfiets wordt standaard geleverd met 4 jaar fabrieksgarantie en Kawasaki Road Assistance.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen