vrijdag 20 september 2024

Nieuwe Kawasaki Racing kleurstelling voor 2025 Ninja ZX-4RR

Afgelopen seizoen zette Kawasaki de supersport markt op z’n kop met de introductie van de Ninja ZX-4RR. De enige 400cc supersport verkrijgbaar met een hoogtoerig vier-in-lijn motorblok en hoogwaardige veer- en remcomponenten. Voor modeljaar 2025 zal deze unieke Ninja verkrijgbaar zijn in een nieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling.

Het is geen publiek geheim dat de Ninja ZX-4RR een enorme aantrekkingskracht heeft op zowel de supersport rijders van weleer als nieuwe rijders. De 399cc vier-in-lijn zorgt, samen met het inlaatgeluid en de up/down quickshifter voor een unieke aanval op de zintuigen.

Ook op het gebied van handling zijn kosten nog moeite bespaard. Hoogwaardige SHOWA vering voor, een ZX-10R schokdemper achter (beide met legio instelmogelijkheden), monobloc remklauwen en een WorldSBK geïnspireerd frame zorgen voor scherpe handling en veel vertrouwen. Om de sportieve aspiraties van de Ninja ZX-4RR kracht bij te zetten is het full colour TFT-display uitgerust met een Track Mode welke rondetijden en toerentallen vanaf 10.000tpm weergeeft.

Om ook op straat maximaal rijplezier te beleven is deze Ninja voorzien van hogere clip-ons en een comfortabele zithouding.

De 2025 Ninja ZX-4RR is vanaf midden oktober beschikbaar bij de Kawasaki dealers in de nieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling.

Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Ga voor meer informatie naar de Kawasaki website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen