donderdag 17 oktober 2024

Nieuwe CFMoto 675 NK: krachtige naked voor 2025?

CFMoto brengt een nieuw Naked Bike op de markt met een 95 pk sterke driecilinder. Het model 675 NK is gebaseerd op de al beschikbare sportversie 675 SR-R en is in China als prototype gespot. De technische gegevens zijn bekendgemaakt door de officiële registratie in China.

Omdat de 675 NK grotendeels de techniek van de SR-R overneemt, zou het model al in 2025 in Europa beschikbaar kunnen zijn. De moderne driecilinder met 674 cc levert 95 pk en maakt een topsnelheid van 200 km/u mogelijk. Het onderstel is uitgerust met een stalen frame, een aluminium swingarm en een USD-voorvork.

CFMOTO’s avontuurlijke MT-X debuteert

Met een gewicht van 189 kg is de NK 6 kg lichter dan de SR-R. Verwacht worden moderne uitrustingskenmerken zoals ABS, tractiecontrole, quickshifter, LED-verlichting en een kleurendisplay met connectiviteit. In prijs zal de 675 NK waarschijnlijk meer concurreren met de Triumph Trident 660 dan met de Street Triple 765. Een officiële presentatie voor Europa wordt verwacht tijdens de EICMA 2024, terwijl de marktintroductie in het voorjaar van 2025 zou kunnen plaatsvinden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen