donderdag 19 september 2024

Naar verwachting: drie nieuwe Honda 400cc motoren met E-Clutch voor 2025

Volgens geruchten uit Japan kondigt Honda binnenkort drie nieuwe 400cc viercilinder motorfietsen aan voor 2025. Naast een naked bike versie, zullen er ook twee sportievere varianten met een halve kuip komen: de CB400 SB en de CB400 Super Bol d’Or.

Limited Editions: Opgepimpte Honda Africa Twins

De nieuwe modellen krijgen naar verluidt een gloednieuwe lijn-viercilindermotor met geïntegreerde elektronische koppeling (E-Clutch). Hoewel officiële informatie en afbeeldingen nog ontbreken, zou het ontwerp vrij traditioneel zijn qua frame en styling, geïnspireerd op eerdere Honda-modellen.

De CB400 gaat de concurrentie aan met de Kawasaki ZX-4R. Productie vindt waarschijnlijk plaats in China. Of de motorfietsen ook in Europa verkocht gaan worden is nog onzeker. Voorlopig is het wachten op een officiële aankondiging en de eerste echte foto’s van Honda zelf.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen