donderdag 19 september 2024

Motorrace-film ‘One Fast Move’ op Amazon

De nieuwe motorrace-film ‘One Fast Move’ is nu te streamen op Amazon Prime Video. De film, geregisseerd door Kelly Blatz, toont een Triumph Daytona 765 in actie op het circuit.

Het verhaal draait om hoofdpersoon Wes Neal (gespeeld door KJ Apa) die ervan droomt een competitieve motorracer te worden. Hij traint onder begeleiding van Dean Miller (Eric Dane) om zijn doel te bereiken.

MV Agusta Dragster 800 in ‘Argylle’ – de nieuwste film van Matthew Vaughn

Blatz, zelf een fervent motorrijder, wilde de sfeer en details van de racewereld realistisch in beeld brengen. Echte racers en hun machines werden ingezet voor de racesequenties. Camera’s en microfoons op de motoren vingen de authentieke beelden en geluiden.

Blatz bezocht ook de persintroductie van de Triumph Street Triple 765 RS op Jerez om inspiratie op te doen. Hij is Triumph erkentelijk voor hun ondersteuning om zijn visie te realiseren.

De hoofdrolspeler rijdt op een Triumph Daytona 765 Moto2 Limited Edition. De 765cc-driecilinder boekt ook successen in het British Superbike en WorldSSP-kampioenschap.

Triumph is er trots op deel uit te maken van de film, die de essentie van racen en het merk vangt. Ze hopen dat de film mensen inspireert om te gaan rijden en een trackday te proberen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen