zondag 30 juni 2024

Moto Guzzi Open House keert terug, samen met de Città Della Moto Guzzi Rally

Mandello del Lario verwelkomt van 12 tot 15 september 2024 opnieuw Moto Guzzi-vrienden en motorliefhebbers van over de hele wereld voor een onvergetelijk weekend aan het Comomeer. De historische geboorteplaats van het meer dan honderd jaar oude Moto Guzzi staat dan in het teken van vriendschap, ontmoetingen en avontuurlijke verhalen.

Het programma van de Motoraduno Internazionale Città della Moto Guzzi start op donderdag 12 september. Een dag later opent de Moto Guzzi-fabriek haar deuren voor duizenden bezoekers tijdens de Open House 2024. De komende maanden ondergaat het complex een grondige renovatie om plaats te bieden aan een ultramoderne productiefaciliteit, een ontmoetingsplek voor de community en een trekpleister voor motorliefhebbers van heinde en ver. Tijdens de Open House is ook het Moto Guzzi Museum met zijn collectie van 150 historische motorfietsen te bezichtigen.

Je kunt proefritten maken op de nieuwste Moto Guzzi-modellen, waaronder de klassieke V7 en V85 en de V100 en Stelvio met innovatieve vloeistofgekoelde 1000cc Compact Block-motor. De slingerende wegen langs het Comomeer vormen het perfecte decor.

In de Moto Guzzi-shop vind je een uitgebreid aanbod aan merchandise en accessoires om je winkelhart mee op te halen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen