donderdag 19 september 2024

Limited Editions: Opgepimpte Honda Africa Twins

Sinds 2017 biedt Honda ‘normale’ rijders de kans om Africa Twins naar coole plekken te brengen en daar te genieten van een geweldige rit. Klinkt goed, toch? Het enige probleem is dat ze de editie van 2024 net hebben afgerond, met dertig rijders die de nieuwste versie van Honda’s vlaggenschip-adventuremotor meenamen op een 10-daagse expeditie door Marokko.

Hoewel de grote tocht door Noord-Afrika er al op zit, kun je nog steeds proeven wat het allemaal inhield – want Honda heeft bevestigd dat het een super-beperkte-oplage ‘Adventure Roads Edition’ Africa Twins uitbrengt.

Verkrijgbaar in handmatige of DCT-uitvoering en uitgerust met het elektronische veersysteem, hebben ze een strak, klassiek Honda drie-kleuren-lakschema en een boel adventure-spec snufjes, zoals valbeugels, motorbeveiliging, extra mistlampen en een aluminium radiatorbeveiliging.

Er zullen er maar 75 van gemaakt worden, en elk exemplaar krijgt een individueel genummerd naamplaatje om dat te bewijzen. Prijzen zijn nog niet bekend, maar je zal snel moeten zijn als je er een in handen wilt krijgen.

Honda heeft ook aangekondigd dat de Adventure Roads-serie volgend jaar rijders zal zien vertrekken vanuit Rome naar acht landen om te eindigen in Istanbul. Klinkt fantastisch. Als je interesse hebt, ga dan naar de website om je in te schrijven.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen