vrijdag 29 maart 2024

Lewis Hamilton mag nog even door

Dat het de Britse Formule 1-coureur Lewis Hamilton voor de wind gaat moge duidelijk zijn. Hij staat momenteel bovenaan in het klassement en voelt slechts de hete adem van Ferrari-coureur Sebastian Vettel in zijn nek. Blijkbaar doet dat Hamilton weinig, want vandaag komt bij ons het nieuws binnen dat hij terloops nog even een nieuw contract met MV Agusta heeft getekend. 

Hamilton is een fervent motorrijder en verbouwde samen met MV Agusta al eens een Dragster RR helemaal naar zijn smaak. Hij hing er zijn artiestennaam ‘LH44’ aanen liet er 244 bouwen. Volgens MV Agusta was die serie binnen enkele uren uitverkocht. 

Binnenkort zal er een nieuw project worden onthuld waaraan Lewis Hamilton heeft meegedacht met de designafdeling in Varese. Volgende maand al zelfs. Wij zijn benieuwd wat hij nu weer heeft bedacht met de Italianen!

Foto: MV Agusta

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen