donderdag 10 oktober 2024

KTM’s ambitieuze plannen voor EICMA 2025

KTM heeft een ambitieuze planning voor de EICMA-beurs in Milaan van dit jaar. Na vijf jaar afwezigheid keert het merk terug met een indrukwekkend aanbod aan nieuwe technologieën en modellen voor 2025.

Een van de belangrijkste innovaties is de Automated Manual Transmission (AMT), die KTM beschouwt als het begin van een nieuw tijdperk in motortechnologie. Daarnaast introduceert KTM een groter 8,8-inch TFT-touchscreen met geavanceerde connectiviteitsfuncties.

KTM introduceert deze maand twee nieuwe Super Adventures

KTM viert ook het 30-jarig jubileum van de iconische Duke-serie met de lancering van de 2025 KTM 990 Duke R. Hoewel de specificaties nog niet bekend zijn, is het model gebaseerd op de bestaande 990 Duke met een afgeleide van de LC8C-motor.

Op het gebied van off-road presenteert KTM geëlektrificeerde dirtbikes, waaronder de 2025 Freeride E en SX-E 5 minicycles voor jonge rijders. Daarnaast introduceert het merk de langverwachte 390 SMC R en 390 Enduro R.

KTM heeft duidelijk veel in petto voor de toekomst, met innovaties en nieuwe modellen voor zowel straat- als offroad-rijders. Het blijft afwachten of de nieuwe technologieën en modellen de hoge verwachtingen waarmaken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen