vrijdag 18 oktober 2024

KTM Duke: 30 jaar innovatie in een unieke tentoonstelling

KTM viert 30 jaar Duke-geschiedenis met een speciale tentoonstelling in de KTM Motohall in Oostenrijk. De Duke wordt gezien als een baanbrekende motorfiets die het segment van naked bikes heeft gedefinieerd. Voor veel Europese motorrijders speelde de KTM Duke een cruciale rol in hun motor carrière. Beginnen op een Duke was een levensveranderende beslissing.

KTM onthult meer details automatische transmissie

De tentoonstelling ’30 Jaar Duke’ toont de complete evolutie van het model, met 15 motorfietsen van verschillende generaties en uitvoeringen. Het is een must-see voor motorliefhebbers die KTM’s thuisbasis bezoeken. De showcase ging open op 12 oktober en zal diep ingaan op de wortels en geschiedenis van dit iconische motormodel.

De KTM Duke heeft een bijzondere betekenis voor veel motorrijders vanwege de manier waarop deze motoren hun leven heeft beïnvloed. Het is een motorfiets die niet alleen indruk maakt door zijn prestaties, maar ook door de persoonlijke verhalen en herinneringen die ermee verbonden zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen