donderdag 10 oktober 2024

Koop nu ticket(s) voor de Bigtwin Bikeshow & Expo en win een week lang rijden op een Harley-Davidson!

Een week lang rondrijden op een van de nieuwste Harley-Davidson modellen. Hoe klinkt dat bij jou in de oren? Als je het ons vraagt, dan klinkt dat als een top idee! Het kan zomaar meer dan een goed idee zijn. Wie weet wordt het voor jou werkelijkheid! Koop je ticket(s) hier voor de Bigtwin Bikeshow & Expo vóór 13 oktober en maak kans op een week lang rijden op een nieuwe Harley.

Dit is de kans om een week lang de Harley van je dromen te ervaren én aanwezig te zijn bij het grootste custombike evenement van de Benelux. Win-win dus!

Harley-Davidson behoeft nauwelijks introductie. Het iconische motormerk is een symbool van vrijheid en avontuur, en heeft door de jaren heen een ongekende fanbase opgebouwd. Bigtwin en Harley-Davidson Benelux slaan de handen ineen voor deze exclusieve winactie.

Samen bieden we een onvergetelijke ervaring. Eerst ben je bij het leukste feestje van het jaar, namelijk de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 op 1, 2 en 3 november. Of je nu het hele weekend langskomt of één dag komt genieten, het wordt gegarandeerd een fantastische beleving. Custombikes uit alle hoeken van Europa – en verder! – zover het oog rijkt. Naast heel veel custombikes vind je er het beste wat de custom lifestyle te bieden heeft.

En dan.. motorrijden! Maar je geniet nog net even meer van die dikke Harley als de zon schijnt. En je niet klappertandend op de motor zit. Geen paniek. Die droommotor staat in 2025 voor je klaar, in het nieuwe motorseizoen als de zon weer schijnt en de temperaturen aangenaam zijn.

Koop hier je tickets.

Wees er snel bij!

Koop dus nu je tickets voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024, of ten minste vóór 13 oktober en wie weet rijdt jij een week lang rond op de Harley-Davidson van je dromen in 2025.

Voorwaarden:

  • Je koopt je ticket(s) voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 vóór 13 oktober 2024
  • Je bent in het bezit van een geldig en volledig A rijbewijs
  • Je rijdt  de Harley-Davidson een week lang in motorseizoen van 2025, incl. onbeperkte kilometers.
  • Het eigen risico bedraagt €750,-
  • Het te rijden model, en de data, worden in overleg bepaald op basis van beschikbaarheid.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen