vrijdag 18 oktober 2024

Klassieke 2025 Kawasaki W800 in goudkleur

De 2025 Kawasaki W800 combineert tijdloze elegantie met moderne technologie. Het nieuwe model komt in een opvallende Metallic Midnight Gold kleur en zet zo de traditie van de W-serie voort.

De W800 bewijst dat stijl tijdloos is. Het ontwerp en de details, geïnspireerd op de legendarische W1, blijven indruk maken. Maar de aantrekkingskracht van de W800 gaat verder dan uiterlijk. Met een 773cc luchtgekoelde twin met bovenliggende nokkenas, dubbele achterschokdempers en een 19-inch voorwiel biedt deze motorfiets een authentieke rijervaring die uniek is in het segment van moderne klassiekers.

Nieuwe Kawasaki-klassiekers: W230 en Meguro S1

Toch blijft de W800 met zijn tijd meegaan. Moderne features zoals een antihoppingkoppeling, LED-verlichting en ABS maken hem helemaal eigentijds en zorgen voor zorgeloos rijplezier.

De 2025 W800 is nu verkrijgbaar bij Kawasaki-dealers in de nieuwe Metallic Midnight Gold kleur vanaf € 10.399,-. Bezoek de Kawasaki-website voor meer informatie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen