vrijdag 18 oktober 2024

Kawasaki presenteert 2025 Ninja ZX-10R(R) superbikes

Kawasaki presenteert nieuwe kleurstellingen voor de 2025 Ninja ZX-10R en de gelimiteerde RR superbikes. Met vermogens tot 213 pk, geavanceerde elektronica en een verfijnd chassis bieden deze motoren topprestaties voor zowel de openbare weg als het circuit.

De Ninja ZX-10R combineert een krachtige 998cc-viercilinder met een uitgebreid pakket aan rijhulpsystemen. Dit maakt de motorfiets niet alleen buitengewoon snel, maar ook toegankelijk voor rijders van verschillende niveaus.

Benelux-primeur 2025 Kawasaki Versys 1100 SE test: Fifty/fifty

De exclusieve RR-variant wordt in beperkte oplage geproduceerd en is voorzien van hoogwaardige componenten zoals lichtgewicht motoronderdelen, gesmede wielen en een variabel inlaatsysteem.

Beide modellen beschikken over een 4.3” TFT-kleurendisplay met instelbare lay-outs en elektronische cruisecontrol voor optimaal comfort en informatievoorziening.

De 2025 Ninja ZX-10R is leverbaar in Kawasaki Racing Team-kleuren en een combinatie van Metallic Graphite Gray en Metallic Diablo Black. De Ninja ZX-10RR is uitgevoerd in Metallic Matte Graphenesteel Gray. Beide modellen zijn vanaf medio november verkrijgbaar bij de Kawasaki dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen