donderdag 4 juli 2024

Kawasaki marktleider eerste zes maanden 2024

Kawasaki blijft het goed doen in 2024 en behoudt haar toppositie op de Nederlandse motormarkt in de eerste helft van het jaar. Met bijna 2.000 geregistreerde motoren en een marktaandeel van bijna 16 procent is Kawasaki de onbetwiste nummer één.

De totale motormarkt is met bijna 14 procent gegroeid naar ruim 12.400 registraties. Vergeleken met vorig jaar heeft Kawasaki een indrukwekkende groei van 27 procent doorgemaakt, resulterend in 1.966 registraties. Het succes van Kawasaki is duidelijk zichtbaar als we kijken naar de bestverkochte motormodellen boven 125cc, waar maar liefst 7 Kawasaki-modellen in de top 25 staan.

Motorverkoop stijgt flink in 2024

Frank Zoontjes, Marketing Manager Kawasaki Benelux: “We zijn uiteraard zeer tevreden met deze resultaten en kijken samen met ons professioneel dealernetwerk, met vertrouwen uit naar de komende maanden om deze stijgende lijn door te zetten. Mede omdat er in deze periode veel nieuwe rijbewijzen worden afgegeven en wij met onze nieuwe Z500, Ninja 500 en Eliminator 500 modellen een zeer mooi aanbod hebben voor de beginnende motorrijder. Zo rijdt men al een compleet nieuwe Z500 SE voor net zevenduizend Euro inclusief 4 jaar garantie en Kawasaki Road Assistance.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen