vrijdag 27 september 2024

Kawasaki lanceert de krachtige 2025 Versys 1100 met 135 pk

Kawasaki introduceert in 2025 de nieuwe Versys 1100, een doorontwikkeling van de populaire Versys 1000 Adventure-Tourer. De belangrijkste vernieuwing is de grotere cilinderinhoud van 1.099cc, die samen met andere aanpassingen zorgt voor een hoger vermogen van 135 pk en meer koppel in het midden- en hoge toerengebied.

Nieuwe Kawasaki Racing kleurstelling voor 2025 Ninja ZX-4RR

Verbeteringen zoals een aangepaste Kawasaki Quick Shifter, elektronische cruisecontrol en gewijzigde overbrengingsverhoudingen dragen bij aan een comfortabelere rijervaring. Motorische aanpassingen, waaronder langere inlaatkelken, afgestemde inlaatpoorten en gasklephuizen, en geoptimaliseerde nokkenasprofielen, verbeteren de koppelafgifte en prestaties in verschillende toerengebieden.

Het rijgedrag is verfijnd door een zwaarder vliegwiel en een secundaire balansas. Het uitlaatsysteem, de oliekoeler en het remsysteem zijn eveneens aangepast om de prestaties te optimaliseren. Standaard zijn diverse elektronische rijhulpsystemen aanwezig, met als extra optie elektronisch instelbare Showa-vering op het SE-model.

De 2025 Kawasaki Versys 1100 is leverbaar in verschillende kleurstellingen, afhankelijk van het model. Met deze upgrades biedt de Versys 1100 een veelzijdige en comfortabele rijervaring voor avontuurlijke motorrijders.

Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Ga voor meer informatie naar de Kawasaki website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen