zaterdag 5 oktober 2024

Kawasaki brengt geschiedenis tot leven met de W230 en Meguro S1

Kawasaki breidt haar Modern Classic line-up uit met twee nieuwe modellen: de W230 en de Meguro S1. Deze motorfietsen brengen rijders in contact met legendarische merknamen die een rijke geschiedenis hebben. De W-modellen stammen af van Kawasaki’s eerste grote viertakt motorfiets uit 1966, terwijl Meguro een prestigieus Japans merk is dat in 2024 zijn 100-jarig bestaan viert.

Nieuwe Kawasaki Ninja 1100SX: veelzijdige Sport Tourer

Beide modellen worden aangedreven door een robuuste 233cc luchtgekoelde eencilinder motor, ontworpen voor een soepel koppel en trillingvrije vermogensafgifte dankzij een balansas. Het motorblok combineert klassieke styling met moderne techniek voor een authentieke rijervaring.

Het chassis biedt een comfortabel en toegankelijk rijgedrag met een telescopische voorvork en instelbare dubbele schokdempers achter. Met een laag gewicht en lage zadelhoogte zijn de W230 en Meguro S1 geschikt voor een breed publiek.

Authentieke designdetails zoals stalen spatborden, spaakwielen en klassieke instrumenten geven deze motorfietsen een tijdloze uitstraling. De Meguro S1 onderscheidt zich met een verchroomde tank en unieke afwerking, geïnspireerd op de Meguro SG uit 1964.

De W230 is verkrijgbaar in Metallic Ocean Blue/Ebony, terwijl de Meguro S1 geleverd wordt in Ebony met chroom accenten. Prijsinformatie volgt binnenkort op de Kawasaki website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen