zondag 7 juli 2024

Kaartverkoop World Ducati Week 2024 gestart

Eén groot feest, dat mensen uit alle hoeken van de wereld aantrekt om samen de passie voor motoren – en dan speciaal Ducati – te vieren. Zo kun je heel beknopt de World Ducati Week samenvatten. Een evenement dat je een keer meegemaakt moet hebben, of je nu wel of niet Ducati-rood bloed door je aderen hebt stromen. De 2024-editie vindt plaats van 26 tot en met 28 juli 2024 rondom het Misano World Circuit Marco Simoncelli en aan de vlakbij gelegen Adriatische Riviera. Tickets zijn nu beschikbaar op www.ducati.com.

Twee verschillende soorten entreekaarten

Goed om te weten is dat er twee verschillende soorten entreekaarten zijn. Kom je op de motor? Bestel dan een Motorrijders Ticket. Ga je mee als passagier of kom je zonder motor? Bestel dan een Bezoekers Ticket.

1-daags ticket (op een dag naar keuze)

Motorrijder €65 | bezoeker €55 (Volledige tarief)

Motorrijder €60 | bezoeker €50 (Gereduceerd tarief via je officiële Ducati-dealer

Motorrijder €45 | bezoeker €40 (DOC-tarief*)

3-daags ticket

Motorrijder €110 | bezoeker €80 (Volledige tarief)

Motorrijder €90 | bezoeker €75 (Gereduceerd tarief via je officiële Ducati-dealer

Motorrijder €70 | bezoeker €65 (DOC-tarief*)

* Een gereduceerd tarief is uitsluitend beschikbaar voor actieve leden van de Ducati Official Clubs, voor het jaar 2024. Neem voor informatie contact op met je officiële D.O.C..

Beide passen geven toegang tot alle openbare ruimtes, met de mogelijkheid om deel te nemen aan vele activiteiten. Denk daarbij aan wedstrijden, gesprekken met Ducati-ingenieurs, ontwerpers en experts en aan signeersessies met de fabriekscoureurs. Daarnaast kun je met een WDW-entreekaartje de Ducati-fabriek en het museum in Borgo Panigale bezoeken tegen een gereduceerd tarief.

Bijzondere voordelen

Het 3-daagse ticket biedt ten opzichte van het 1-daagse ticket een aantal bijzondere voordelen, waaronder de mogelijkheid om op het circuit te rijden met je eigen motor, testritten met Ducati-modellen en Riding Experiences (die later geboekt kunnen worden via een speciaal platform met behulp van de code van je ticket).

De toegang is gratis voor minderjarigen tot 18 jaar onder begeleiding, voor alle deelnemers uit Azië, Afrika, Amerika en Oceanië en voor mensen met een handicap, inclusief hun begeleiders.

Programma

Het programma is nog in de maak, maar vaststaat dat de Race of Champions opnieuw bevestigd is als het absolute hoogtepunt van de World Ducati Week. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli gaan de Ducati-coureurs die iedereen kent, het circuit van Misano op om deel te nemen aan een unieke race. Naarmate het programma wordt afgerond, zullen al het laatste nieuws en updates beschikbaar zijn op de speciale website, op de Ducati social media kanalen en tijdens de officiële World Ducati Week

App

Nieuw voor 2024 is de WDW App, die je eenvoudig kunt downloaden via de App Store of Play Store.

Surf voor alle informatie naar ducati.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen