vrijdag 19 april 2024

Herlings met KTM naar MXGP

Jeffrey Herlings heeft met KTM bijgetekend tot 2020. Zijn huidige contract loopt pas eind 2017 af, maar de tweevoudig wereldkampioen MX2 zal in 2017 de opstap maken naar de koningsklasse van de motorcross, de MXGP.

“Ik ben heel blij dat ik bij de KTM-familie hoor. Dat is al zo sinds 2009 en hopelijk zal ik nog veel kampioenschappen en races winnen. In mijn laatste jaar in de MX2 zal ik proberen de titel te winnen”, aldus Herlings. Hoewel de motorcrosser de laatste twee ronden heeft moeten missen, heeft de 21-jarige Brabander nog 87 punten voorsprong op de Zwitser Jeremy Seewer. Wellicht maakt Herlings dit weekend zijn rentree in de ronde van Zwitserland, maar waarschijnlijk doet hij dit pas eind augustus in Assen.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen