zaterdag 5 oktober 2024

Itchy Boots kiest klassieke, betrouwbare motor

YouTuber Itchy Boots, ook bekend als Noraly, heeft gekozen voor een nieuwe motorfiets voor haar wereldreizen. In plaats van te kiezen voor een hypermoderne, technologisch geavanceerde motor, heeft ze de voorkeur gegeven aan eenvoud en betrouwbaarheid.

Dumpert op bezoek bij Itchy Boots

Haar vorige motor, een Honda CRF350L Rally genaamd Alaska, presteerde goed maar kampte soms met problemen zoals een falende ABS-sensor. Dit heeft Noraly aan het denken gezet over wat voor soort motor het beste past bij haar avontuurlijke reizen.

Na een blessure en hersteltijd in Nederland, heeft ze besloten om een oudere motor aan te schaffen die speciaal voor haar is aangepast. De motor is zelfs nog van vóór deze eeuw, wat aangeeft dat het om een echt klassiek model gaat.

Door te kiezen voor een eenvoudige, robuuste motor zonder al te veel technologie en sensoren, hoopt Noraly problemen onderweg te minimaliseren. Ze geeft de voorkeur aan een motor die makkelijk te repareren en onderhouden is, zelfs op afgelegen locaties. Om welke motor het gaat check je in de video!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen