donderdag 19 september 2024

Italdag 2024: Italiaans motorfeest op TT Assen op 1 september

Op zondag 1 september vindt van 11.00 tot 18.00 uur de Italdag plaats op het binnenterrein van TT Circuit Assen. Dit gratis festival, georganiseerd door Ducati Club Nederland en andere Italiaanse motorclubs, trekt jaarlijks veel liefhebbers van Italiaanse motoren en lifestyle. Naast exposanten zijn ook de KNMV en Motorrijders Actiegroep aanwezig.

Collin Veijer keert terug naar het TT Circuit voor de TABAC Classic GP

Vanuit Ducati Amsterdam en Star Twin Loenen kan men deelnemen aan de Ride Out. Na ontvangst om 09.30 uur en een gratis ontbijt om 10.00 uur, vertrekt men gezamenlijk om 11.00 uur. Aanmelden kan via e-mail en de GPX route is te downloaden via de website. Op het circuit kan men een professionele foto van de motor laten maken, met een helmengarderobe voor wie dat wil.

Op het festivalterrein kunnen bezoekers een demo rit boeken, onder andere op de nieuwste Ducati modellen. Een hoogtepunt is het concours, met prijzen voor de meest unieke en prachtige youngtimer en oldtimer. Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Winnaars worden gehuldigd op het podium, waar ook presentaties plaatsvinden over onder andere het 100-jarig bestaan van TT Circuit Assen.

Italiaanse hapjes, koffie en muziek zijn uiteraard ook aanwezig. Het belooft een feest met allure te worden voor liefhebbers van Italiaanse motoren. Meer informatie is te vinden op de website of via e-mail.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen